EDİRNE / MERKEZ - Vali Fahri Yücel İlkokulu

Ara

Vali Fahri Yücel İlkokulu olarak “Let’s be eTwinning friends” adlı eTwinning projesini İngilizce öğretmenimiz İrem ÖZEL AKGÜL 3. Sınıf öğrencilerimizle beraber yürütmektedir.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönemi, okulumuzda düzenlenen karne töreniyle sona erdi.

Ock

Bu kapsamda sadece plastik ve elektronik atıklarınızı güvenli taşıma koşulları ile göndermeye devam edebilirsiniz.

Ara

Öğretmenlerimizle öğretmenler odasında sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Okulumuzun bölümlerini ve sınıfları gezen Milli Eğitim Müdürümüz daha sonra okulumuzdan ayrıldı.

Ekm

Bu vatan uğruna canını feda eden bütün şehitlerimizi, vatanımız için çarpışmış gazilerimizi ve Cumhuriyeti bizlere emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Bugün itibariyle 102. yılını kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız;

Kutlu olsun...

Nis

Tüm velilerimizi ve halkımızı bekliyoruz.

Nis

2022 FETEM Atölyeleri arası "Atık Malzemelerden Hazır Ardiuno Kitleri İle Hareket Ettirilebilir Robot Tasarımı" yarışmasını kazanmanın gururunu yaşıyoruz.

Ock

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında bu yıl okulumuzda gerçekleştirilen, 1. sınıflarımızın yürüttüğü  SEVİMLİ DOSTLARIMIZ PROJESİ büyük bir hızla başladı.

Şbt

"Afet Bilinci Okul Eğitimi" erken yaşlardan itibaren farkındalık ve bilinç oluşturma, ülkemizi tehdit eden afet risklerine karşı temel davranış ve becerilerini kazandırmayı hedeflemektedir.